Interieur

Voor iedereen is het belangrijk om je helemaal thuis te voelen in je woning of op je werk. Een woning is pas genieten als alles afgewerkt is en tot in detail klopt. Het allerbelangrijkste is de sfeer. Denk aan het gevoel dat je krijgt in een ruimte. Je moet heerlijk kunnen relaxen en ontspannen. Dit is mogelijk als een ruimte in evenwicht is en rust uitstraalt. Zorgen dat er symmetrie ontstaat en dat je de dingen die jezelf en of je gezin belangrijk vindt, vertaald in je eigen omgeving.

Soms is het handig om iemand te hebben die je daarin kan begeleiden. Net even dat ene ruggensteuntje kan geven.
Wij kunnen in alles voorzien op het gebied van interieur. Van complete begeleiding van kleuradvies, materiaalkeuze en inrichting. Alles wat een woning nodig heeft. Maar niet alleen inrichtingen van complete woningen, denk ook aan enkel ruimtes zoals een woonkamer, keuken, slaapkamer of kinderkamer. Van het leveren van accessoires tot de complete afwerking van alles op het gebied van interieur.
Vraag gerust naar een vrijblijvend gesprek voor een uitgewerkte tekening of de complete begeleiding bij het uitzoeken van uw vloeren, materialen voor de wanden, verlichting, meubels etc. Niets is te gek.
Wij hebben reeds veel ervaring. Denk ook aan thema kamers voor kinderen, een ware privé kroeg, binnenzwembaden en ga zo maar door.
Stuur een email naar info@pretty4u.nl voor meer informatie.
Kinderkamers
Appartementen Amsterdam
Studio76
Schoonheidsinstituut Jose Schrauwen
Woning Tiesto
Mini bioscoop
Wellnessmassage Prinsenbeek
Lunchroom Binnen
Bios & bar in kelder!
Tienerkamers
Verschillende projecten
Plein 60
Project Amsterdam aan 't IJ
Project de Comnonist
Project stijlvol wonen
Sprankeling
Woonboerderij Etten-Leur
Woning Etten-Leur
Project Rijsbergen
Getekend ontwerp Ibiza
Project Teteringen
SBS6 Huizenjacht